متخصص طب پیشگیری و پزشکی اجتماعی- دکتر سیامک نوراللهی

کلینیک پیشگیری

روشهای عمومی نگهداری غذا عبارتند از:

1.ضد عفونی کردن و بسته بندی اسپتیک

2.خارج سازی و فیلتراسیون

3.بی هوازی سازی و بسته بندی وکیوم

4.استریلیزاسیون و کنسرو کردن و پاستوریزه کردن در دمای بالا

5.منجمد کردن و یخچالی کردن در دمای پایین

6.دهیدراسیون، خشک و بی اب کردن

7.نگهدارنده های شیمیایی مانند اسید پروپیونیک و ادویه ها

8.پرتوافکنی با پرتوهای یونیزان و غیریونیزان

9.تخریب مکانیکی، کوبیدن با فشار بالا

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۱۱/۱۲
سیامک نوراللهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی